/Cum comand?
Cum comand?2020-06-03T00:12:47+03:00

Cum comand

Comenzile pot fi plasate online cu minim 24 h înainte de livrarea/ridicarea acestora din magazin.

  1. Click pe produsul pe care vrei să-l comanzi,
  2. Selectează greutatea sau numărul de bucăti dorite.
  3. Click pe butonul Adaugă în Cos. Astfel produsul a fost preluat în Coșul de Cumpărături și poți continua cumpărăturile sau spre pagina comenzii finale.
  4. Verifică lista produselor din Coșul de Cumpărături (cantitate, sortiment) și, dacă este cazul, efectuează modificările dorite.
  5. Completează datele de facturare, dacă este cazul, și pentru livrare puteți bifa pentru a vă contacta un reprezentant INA pentru a stabili termenii livrării
  6. apoi click pe Plasează Comanda.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Excepție fac produsele din categoria Torturi și produse ocazii speciale, Torturi aniversare, Torturi botez, Torturi copii, Torturi nuntă, inclusiv subcategoriile acestora. Pentru acestea avem formularul de comandă pentru “Solicitare ofertă”, în care specificați detaliile privind compoziția, numărul de porții, data și ora livrării, adresa livrării, alte informații suplimentare privind produsul (culoare, mesaj, decor, etc.), precum și numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon. 

In urma solicitării vom reveni cu un răspuns în scris sau telefonic în cel mai scurt timp.

Odată primită comandă, vă vom contacta în scris pe email sau telefonic pentru confirmare și pentru a verifica împreună informațiile furnizate, produsele alese și stabilirea termenilor de ridicarea/livrarea comenzii. În anumite cazuri, confirmarea comenzii poate fi condiționată de plata unui avans.

Urmează ridicarea produselor din magazin în intervalul orar L-V 8:00-20:30, S 8:00-20:00, D 8:30-14:30, sau livrarea acestora, conform celor agreate, cu bonul fiscal sau factura și documentele de însoțire specifice.

Pentru orice nelămuriri, întrebări suplimentare, ne puteți contacta folosind adresa de e-mail: office@cofetaria-ina.ro sau telefonic la numărul: 0723.300.213.

Concediu de odihnă

În perioada 1 iulie - 7 iulie 2024 ,

suntem în concediu de odihnă.

Vom reveni cu forțe proaspete, luni, 8 iulie 2024, ora 08:00.

Comenzile plasate în acest interval vor fi confirmate telefonic începând de luni, 8 iulie 2024.

Vă mulțumim, Cofetăria Ina.