/Informarea consumatorului
Informarea consumatorului2020-06-07T00:40:24+03:00

Informarea consumatorului

Nr. Crt. TIP ALUAT PRODUSE UTILIZARE ATENTIONARI CONSUMATORI
1 Preparate de cofetărie/patiserie realizate din aluat tip foietaj plăcintă cu brânză sărată, plăcintă cu brânză dulce, plăcintă cu mere, plăcintă cu dovleac, plăcintă cu urdă, saleuri cu mac, saleuri cu susan, rulouri cu brânză/ciuperci/carne/mere/brânză dulce, cornuri cu cremă, spirale cu mac, fundițe cu nucă, croissant, ochelari, tartă cu iaurt Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
2 Preparate de cofetărie/patiserie realizate din aluat tip pandișpan torturi, prăjituri și miniprajituri cu blat alb pandișpan/ cacao amandină, torturi, prăjituri și miniprajituri cu foii albe de ruladă/ foii negre cu cacao, checuri, piscoturi, tort cu mere, cakepops, pandișpan cu vișine și cu/fără cacao, cheesecake cu afine/fructe de pădure Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
3 Preparate de cofetarie/patiserie realizate din aluat tip bezea pavlova, minipavloca, macarons, torturi, bezele simple sau cu crema, acadele, rulada cu mascarpone, tort ciocolata cu nuca si bezea, pricomigdale, si mini prajitura pricomigdale cu lamaie Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
4 Preparate de cofetarie/patiserie realizate din aluat umed brioșe, negresă Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
5 Preparate de cofetărie/patiserie din aluat opărit eclere, minieclere, profiterol, tort vanilie Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
6 Preparate de cofetărie/patiserie din aluat fraged fursecuri, tartă cu mere, biscuiți Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.
7 Preparate de cofetărie/patiserie din aluat dospit pâine, cozonac, savarine, băscuțe cu brânză dulce, mucenici, covrigei, sărățele, cornulețe cu rahat, croissant simplu/cu umplutură, floare cu nuttela, pizza Produsele realizate în laboratorul nostru, se utilizează pentru consum direct, sub formă proaspătă. Se pot servi reci sau calde/reîncalzite, în funcție de preparat. Produsele sunt realizate integral (aluaturi/ pișcoturi/ coji/ blaturi/ foi/ pișcoturi/ creme/etc.) în laboratorul propriu al Presto Company SRL și comercializate în punctul nostru de desfacere, Cofetaria Ina. Produsele se adresează persoanelor fără cerințe de dietă speciale sau probleme de sănătate, cu excepția persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor. Produsele realizate în laboratorul nostru pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, grâu speliț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; ouă și produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă; arahide și produse derivate; țelină și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; pește și produse derivate; muștar și produse derivate; crustacee și produse derivate; dioxid de sulf și sulfiți în concentrație de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate în SO2; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate. Produsele dulci au zahăr în compoziție, nu sunt recomandate persoanelor ce suferă de diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea, ness sau coloranți de către copii, femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.