/Termeni si conditii
Termeni si conditii2023-03-20T23:13:27+03:00

Bine ați venit pe site-ul Cofetăriei Ina!

Vă mulțumim pentru vizitarea acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii si Condițiile din acest document, prin utilizarea acestui website necesită acceptarea de catre dvs a Termenilor și Condițiilor prezentate aici.

Site-ul www.cofetaria-ina.ro  este proprietatea a PRESTO COMPANY SRL, înregistrată în București, str. Constantin Rădulescu Motru, nr. 6, sector 4,  Registrul Comerțului cu nr. J40/6863/1993, C.I.F. RO 3595736.

Termenii și condițiile reglementează relația comercială dintre PRESTO COMPANY SRL și client, cu privire la vânzarea online prin intermediul website-ul www.cofetaria-ina.ro  către client a produselor menționate pe site. Prin plasarea comenzii clientul accepta prevederile acestor Termeni și condiții de mai jos:

Produsele noastre sunt lucrate manual exclusiv in laboratorul nostru de către personal calificat in conformitate cu cerințele esențiale de siguranța alimentara, respectând normele de igiena in acest domeniu, iar la cerere se poate elibera certificat de conformitate.  

Comenzile se preiau prin intermediul website-ului www. cofetaria-ina.ro, e-mail sau la sediul nostru, după cum urmează:

 • Pentru torturile standard, miniprăjituri și prăjituri, produse de patiserie, comanda se plasează cu cel puțin 24 ore înainte de data eliberării;
 • Pentru torturile personalizate, prăjituri personalizate, comanda se plasează cu 14 zile înainte de data eliberării;
 • Pentru torturile de nunta sau de botez, comanda se plasează cu 14 zile înainte de data eliberării

Orice comandă primită pe site sau e-mail se consideră validă și acceptată numai după confirmarea ei pe mail de către un reprezentant INA. În anumite cazuri, confirmarea comenzii poate fi conditionată de plată unui avans.

Pentru comenzile preluate la sediul nostru, clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze. Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Greutatea finală a tortului poate varia cu -/+ 10% față de cantitatea comandată. Costul final include prețul tortului la care se adaugă prețul manoperei pentru decor (poate varia în funcție de mărimea și complexitatea modelului). Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, aspectul final fiind influențat de cantitatea comandată, numărul etajelor. Culorile sunt orientative și pot varia. Torturile și figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca aspect final.

Colorantul alimentar este solubil și poate colora limba/mâinile, este recomandat să consumați cu prudență. Figurinele sunt realizate din pastă de zahăr și pot conține elemente necomestibile (scobitori, sârma și bandă pentru flori). Pentru torturile realizate cu flori naturale, acestea sunt aduse de către client cu 24 de ore înainte de finalizarea tortului.

Cofetăria Ina își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client pentru comandă și livrare, în acest sens la preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, precum și adresa de livrare.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face doar în Bucuresti sau cu ridicare din magazinul nostru,  din Str. Constantin Rădulescu Motru 6 B, Piața Norilor, Sector 4, București.

Programul de livrări este L-V între 11:00–16:00, S între 09:00 – 14:00, în limita posibilităților. 

ZONĂ DE LIVRARE COMANDĂ MINIMĂ* TAXĂ DE LIVRARE 11:00-16:00
CARTIERUL TINERETULUI >100 RON 0
CENTRU >200 RON 0
ALTE CARTIERE >400 RON 0

*SUB VALOAREA MINIMA NU SE PREIAU COMENZI CU LIVRARE

**LIVRAREA SE FACE CU COMFIRMARE IN LIMITA DISPONIBILITATII

 

În situații excepționale, putem livra contracost în afara munincipiului București / în afara programului de livrări, numai în urma discuției cu un reprezentant INA.

Sub valoarea comenzii minime nu se preiau livrări.

Cofetăria Ina își rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare al produselor comandate, dacă nu pot fi onorate în intervalul stabilit – zile/perioade aglomerate, condiții de trafic sau meteo ce îngreunează livrarea, greve, incediu, explozii, sau alte impedimente de forță majoră, anunțând eventualele întârzieri. Pentru aceste condiții ce nu depind de voința noastră, nu putem fi trași la răspundere. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora, capacitatea noastră de transport fiind limitată.

Procesul de livrare se realizează cu mașină frigorifică, în condiții de temperatură controlată, iar produsele în ambalaj corespunzător.

ANULAREA COMENZILOR

În cazul produselor personalizate, datorită complexității elementelor de decor, comanda se poate anula cu cel mult 48 de ore înainte. În cazul produselor care au intrat deja îi producție sau în cazul comenzilor cu figurine/poze personalizate, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la momentul plasării comenzii. 

MODALITĂȚI DE PLATĂ A PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR

Produsele vândute la kilogram pot varia cu +/- 15% din gramajul solicitat

Plata produselor se poate face în numerar sau card la ridicarea/livrarea produselor, transfer bancar. 

Plata se poate face și cu ordin de plată – în acest caz vă rugam să ne transmiteți informațiile necesare pentru emiterea facturii.

Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi (speciale, personalizate, valoare mare) să solicităm achitarea unui avans.

În cazul anulării comenzii, avansul încasat cu numerar sau card se returnează doar în baza bonului fiscal. Contravaloarea fotografiilor comestibile și a figurinelor din pastă de zahăr personalizate nu poate fi returnată.

ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN și A CONSILIULUI din 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

 • Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelț, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate;
 • Arahide, caju și produse derivate;
 • Soia și produse derivate;
 • Fructe cu coajă, precum migdale, alune de pădure, nuci, nuci pecan, nuci braziliene, nuci de macadamia, fistic și produse derivate;
 • Țelină și produse derivate;
 • Muștar și produse derivate;
 • Semințe de susan, de floarea soarelui și produse derivate;
 • Lupin și produse derivate;

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii. Produsele noastre nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele cu diabet zaharat. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea sau coloranți de către copii întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.

Produsele sunt fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de siguranță alimentară, respectând normele de igienă în acest domeniu având la bază implementarea procedurilor bazate pe principiile ISO9001/2001. La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC PRESTO COMPANY SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzător de către client, conform indicațiilor de temperatură menționate în certificatul de conformitate (între +15°C si +20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, figurine ciocolata, bomboane; între +2°C și +8°C pentru torturi, prăjituri, miniprăjituri, patiserie cu umplutură).

CONFIDENȚIALITATE

Pentru utilizarea serviciilor, www.cofetaria-ina.ro poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi: numele dvs, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon.

www.cofetaria-ina.ro se obligă să protejeze confidențialitatea vizitatorilor săi. Niciun fel de informații cu carcater personal nu vor fi transmise către terți, cu excepția acelora care asigură buna funcționare a site-ului www.cofetaria-ina.ro

Informațiile colectate sunt foarte importante și de aceea sunt confidențiale. www.cofetaria-ina.ro nu oferă informații unor terțe persoane fără consimțământul dvs expres și prealabil. Totuși putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic pe site precum și alte informații însă aceste statistici nu vor conține date cu carcater personal.

www.cofetaria-ina.ro nu vă dezvalui niciun fel de informații personale despre utilizatorii săi către terțe părti fără a avea în prealabil acordul acestora. www.cofetaria-ina.ro  poate dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede în mod expres acest lucru sau atunci când serviciul sau informația respectivă sunt necesare pentru a proteja drepturile și interesele www.cofetaria-ina.ro 

Toate elementele de grafică ale site-ului: imagini, baze de date, etc aparțin în exclusivitate operatorului site-ului, iar folosirea fără acord a acestora, se pedepsește conform legii. Vizitatorii site-ului se obligă să folosească site-ul numai în scopuri legale. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente.

COMUNICARE

Întrebari sau comentarii referitoare la site și la informații conținute în site pot fi transmise la office@cofetaria-ina.ro. De asemenea ne puteți contacta la numarul de telefon 0723.300.213.

Informații despre ingredientele și valorile nutriționale ale produselor Cofetăria Ina, le găsiți aici

Concediu de odihnă

În perioada 1 iulie - 7 iulie 2024 ,

suntem în concediu de odihnă.

Vom reveni cu forțe proaspete, luni, 8 iulie 2024, ora 08:00.

Comenzile plasate în acest interval vor fi confirmate telefonic începând de luni, 8 iulie 2024.

Vă mulțumim, Cofetăria Ina.